راهکار ها
- راهکار های جامع دیتاسنتر (Data center total solution )
- مجازی سازی (Virtualization solution )
- راهکار های امنیتی (Security solution )
- ملزومات و زیر ساخت های شبکه
- راه حل های VoIP
- راهکار های پردازش ابری (Cloud computing solution)
راهکار های جامع دیتاسنتر (Data center total solution )
ایجاد بنایی جهت تمرکز سرورها و منابع شبكه به منظور استفاده مشترك تمام واحدهای سازمان یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار برای تحقق اهداف یك سازمان می باشد. لذا پیاده سازی مکانی امن و مقاوم (از لحاظ فیزیکی و دیجیتالی) حائز اهمیت می باشد. راه حل های محیطی در این بخش میتواند شامل موارد زیر باشد.
- عرضه تجهیزات محیطی مراکز دیتا
- طراحی، نصب و راه اندازی و بهینه سازی محیطی مراکز دیتا،
- انتقال مراکز دیتا با کمترین زمان خاموشی
راهکارهای نرم افزاری راه اندازی و پشتیبانی از نسخه های
- Microsoft SQL Server
- Domain
- Domain Control
- DNS Server
- FTP Server
- ISA Server
- DHCP Server
- WEB Server WDS
- راه اندازی ماشین های مجازی VM Ware
- ارایه و راه اندازی
- HP and Cisco Servers
- Cisco Switch
مجازي سازي به ایجاد نمونه مجازي از مواردي مانند پلتفرم سخت افزاري، سيستم عامل، تجهیزات ذخيره سازي و يا منابع شبکه، گفته مي شود. مجازي سازي متدیست که بوسيله آن مي توان همزمان دو يا چند سيستم عامل را بر روي يک سرور به نحوي که باعث بهره وري در هزينه هاي سخت افزاری و نرم افزاری و همچنين استفاده بهينه از تمام منابع سيستمي می شود، داشته باشيم.
مجازی سازی به طور کلی به دو روش انجام می شود:
نوع یک و حرفه ای آن اصطلاحا به آن baremetal hypervisor نیز می گویند :
شامل استفاده از یک سیستم عامل مخصوص مجازی سازی در سرور فیزیکی (Host) و در اختیار گرفتن منابع اصلی مثل رم ، پردازنده و دیسک در سیستم میزبان و واگذاری و مدیریت منابع بین سیستم عاملهایی که به عنوان مهمان (Guest) نصب می شوند، در این نوع مجازی سازی به سیستم عامل میزبان که وظیفه کنترل و تقسیم I/O و منابع اصلی سرور بین سیستم عاملها را دارد هایپروایزر (هایپرویزور hypervisor) گویند. یا نوع دوم جنبه آزمایشگاهی و کاربردهای خانگی دارد در این نوع مجازی سازی یک نرم افزار که نصب و کاربرد بسیار آسانی دارد با چند مرحله next در سیستم عامل ما نصب می شود و مثل هر برنامه کاربردی دیگر یا Application در سیستم عامل اولیه نصب می شود و امکان ایجاد ماشین مجازی یا سیستم عامل دیگری در لپ تاپ و کامپیوتر شخصی را به ما می دهد. از جمله معروفترین نمونه های این نوع می توان به VMWare Workstation و Virtual Box اشاره نمود.
ماشنهای مجازی نوع یک خود به دو نوع تقسیم می شوند. هایپروایزرهایی که اجازه استفاده از منابع بین سیستم عاملهای میهمان به صورت اشتراکی میدهند مثل OpenVZ و دسته دیگر هایپرویزورهایی که به هر سیستم عامل مهمان مقدار مشخص شده منابع سخت افزاری را واگذار می کنند و در صورت پر شدن منابع هر میهمان، میهمان دیگری دچار مشکل نمی شود. این نوع مجازی در اجاره سرورهای مجازی VPS – VDS برای اجاره کنننده بسیار اهمیت دارد زیرا مطمئن خواهد بود مقدار حافطه یا پرازنده مورد نظر کاملا اختصاصی است. از جمله هایپرویزورهایی که از این دسته هستند vmWare ESXi ، Ms HyperV و Cytrix Xen می باشند.
راهکار های امنیتی (Security solution )
ملزومات و زیر ساخت های شبکه
ارائه تجهیزات و زیرساخت های شبکه (اکتیو ، پسیو) از کمپانی های برتر دنیا در کنار استاندارد ها و گواهینامه های نصب و راه اندازی
راه حل های VoIP
VoIP یاVoice Over IP ، تکنولوژی انتقال صدا روی بستر شبکه است که امکان برقراری تماسهای تلفنی را بر روی بستر شبکه IP فراهم می آورد.
آیا روزی خواهد رسید که مکالمات راه دور ارزان شده و بدون دغدغه و دلواپسی از قبض های سنگین بتوانیم ساعت ها با کسانی که کیلومترها از ما دور هستند مکالمه صوتی و تصویری داشته باشیم ؟! اکنون این آرزو با فناوری VoIP (وویپ) جامه عمل پوشیده است. تکنولوژی به نقطه ای ازبلوغ رسیده است و در برخی موارد ما شاهد آن هستیم که هزینه مکالمات راه دور ارزان تر از مکالمات داخلی می شود. این مکالمات نه تنها ارزان و مقرون به صرفه می باشد بلکه بسیار با کیفیت بوده و مورد رضایت تمام استفاده کنندگان می باشد.به کمک فناوری VoIP (وویپ) تلفن های سنتی به چالش کشیده شده است.
– مقایسه VoIP (وویپ) با تلفن های آنالوگ و دیجیتال : ۱- در فناوری VoIP (وویپ) تلفن ها مستقیما به شبکه متصل می شوند و دارای امکانات بسیار زیادی هستند همین امر سبب می شود هزینه تلفن های VoIP (وویپ) کمی گران باشد. ۲- راه اندازی و پیاده سازی فناوری VoIP (وویپ) بسیار آسان تر و راحت تر از تلفن های معمولی می باشد.
۳- بدلیل ماهیت انتقال صوت به صورت دیتا، تلفن های VoIP (وویپ) انعطاف پذیری بیشتری داشته و قابلیت های زیادی را در اختیار کاربر می گذارند.
۴- در فناوری VoIP (وویپ) داشتن بستر DATA سبب می شود سیستم تلفنی با سهولت بیشتری راه اندازی شود. -VOIP (وویپ) چگونه کار می کند؟ ۱- صدا به صفر و یک تبدیل می گردد ۲- فشرده سازی صورت میگیرد. ۳- بسته های فشرده شده در قالب دیتا با زمانبدی مناسب و بدون تاخیر به سمت مقصد هدایت می شود. ۵- در مقصد بسته ها دوباره به صورت آنالوگ تبدیل می شود. با سیستم های VoIP (وویپ) به روش های زیر می توانیم ارتباط برقرار نماییم: – Analog Telephone Adapter : ATA سیگنال آنالوگ را از تلفن استاندارد شما گرفته و آن را به سیگنال دیجیتال برای انتقال در بستر شبکه تبدیل می نماید. – IP Phone: این تلفن ها تمام نرم افزارها و سخت افزارهای لازم برای برقراری ارتباطات VoIP (وویپ) را به صورت Built in دارد – کامپیوتر به کامپیوتر مزایای VOIP (وویپ): – ایجاد امکانات فراوان برای کاربران و مدیران – امکان استفاده از نرم افزارهای تلفنی – ارسال فکس بر روی شبکه در سیستم VoIP (وویپ) – استفاده حداکثری از پهنای باند – مقرون به صرفه بودن – امنیت بالا – گزارش گیری های کامل و دلخواه
بکاپ و پشتیبان گیری
نرم افزار Veeam
Veeam یکی از بهترین محصولات Backup گیری از محصولات مجازی سازی در دنیاست و چندین سال است که به عنوان بهترین محصول برای تهیه Backup از ساختارهای مجازی سازی استفاده می شود. با استفاده از نرم افزار Veeam Backup & Replication شما می توانید براحتی با سرعت و انعطاف پذیری و همچنین قابلیت اعتماد بالا داده ها یا نرم افزارهای موجود در محیط های مجازی سازی را بازگردانی یا Recovery کنید. این نرم افزار راهکارهای Backup و Recovery را بصورت یکپارچه به شما ارائه می کند و برای محیط های مجازی مانند hyper-v و VSPhere بسیار مناسب می باشد.
با ما تماس بگیرید
شماره تلفن مرکز فروش سرور استوک HP و تجهیزات شبکه :
شنبه تا چهارشنبه : ۹صبح الی ۱۸ پنج شنبه : ۹صبح الی ۱۴